Het proberen om een ​​beschadigde auto te verkopen kan een kostbare en tijdrovende ervaring zijn voor zelfs de slimste persoon. Er is een ongelooflijk aantal scenario’s waardoor iemand naar opties kan zoeken om zijn beschadigde of kapotte auto te verkopen en het kan allemaal een beetje overweldigend zijn. Van overstromingen, vuur en hagel tot ongelukkige ongelukken – onze geliefde auto’s zijn vaak het slachtoffer van extreme omstandigheden en moeten zich afvragen omdat onze opties beperkt lijken. Nou, maak je geen zorgen vrienden, want er is een geweldige kans om je beschadigde of kapotte auto te verkopen – dat betaalt je ter plekke koud hard geld!

Auto Ongevallen

Gemiddeld zijn er elk jaar in de Verenigde Staten meer dan 6 miljoen auto-ongelukken en dit aantal stijgt elk jaar. Doorgaans vergoedt uw verzekering, na het eigen risico, de schade aan uw voertuig en elk ander voertuig dat u mogelijk heeft getroffen. Vaak zijn deze aftrekbare bedragen vaak meer dan $ 1000 en in sommige gevallen zelfs $ 2000. Er zijn verschillende redenen waarom u een auto niet kunt repareren nadat deze bij een ongeval is beschadigd.

Maar ik heb een autoverzekering!

Stel dat uw verzekering uw beschadigde auto volledig maakt en dat u de titel bezit. Nou, nu heb je een controle op de werkende waarde van de auto van de verzekeringsmaatschappij en een gecrashte auto om mee om te gaan. U kunt uw beschadigde auto verkopen aan autokerkhof, particuliere verkopers of zelfs metaalafval. Al deze methoden kunnen tijdrovend zijn en een enorm gedoe zijn als je alleen maar een beschadigde auto wilt verkopen tegen een eerlijke contante prijs! Autokerkhof is een expert in onderhandelen voor dit soort voertuigen en u kunt er zeker van zijn dat ze u naar de bodem van de dollar zullen brengen.

Moeder natuur kan schade aanrichten aan je auto

Als je wacht voordat je je beschadigde auto te koop aanbiedt, kan moeder natuur je ergste vijand zijn! Wist je dat hagelschade elk jaar meer dan 22 MILJARD schade veroorzaakt aan auto’s en andere eigendommen in de Verenigde Staten? Moeder natuur heeft ook andere kwaadaardige manieren waarop ze je auto kan beschadigen. De grote staat Texas zag meer dan 300.000 auto’s beschadigd door water als gevolg van de ongelooflijk destructieve krachten van orkaan Harvey. Boomtakken, vuur, tornado’s … al deze destructieve krachten kunnen leiden tot een beschadigde of kapotte auto die plotseling in onbruikbare staat is. Maak je echter geen zorgen – je kunt nog steeds geld krijgen voor je beschadigde auto!

Ik wil een beschadigde auto verkopen – wat nu?

Dus wat zijn de opties om het meeste uit uw kapotte of beschadigde auto te halen?

Autokerkhof staat u toe uw auto voor sloop aanbieden, maar biedt u vrijwel niets en dwingt u om het zelf te vervoeren! Wat een gedoe! Waarom moeten ze de autoverkoop van een kapotte auto bemoeilijken? Het primaire doel van een autokerkhof is om uw voertuig voor de minste hoeveelheid geld in te nemen door u te onderhandelen en te slijten op de prijs. Vaak ontvang je een mondeling aanbod via de telefoon en ontvang je een heel ander aanbod wanneer jij en je beschadigde of kapotte auto bij het autokerkhof aankomen. Meestal wordt uw auto op uw kosten naar binnen gesleept en de meeste eigenaren laten vaak het slechte aanbod aan om het voortdurende gedoe van het verkopen van een beschadigde auto te voorkomen. Dat is een van de problemen bij het verkopen van kapotte auto’s.