Elke verzekeringsmaatschappij is anders, maar persoonlijke bezittingen zijn meestal tot 75% van de nominale waarde gedekt. Als u in de markt bent voor een huurdersverzekering, moet u ervoor zorgen dat uw huurdersverzekering ook de hierboven genoemde spullen dekt: sieraden, kunst en elektronica. Ten slotte is het belangrijk om een lijst bij te houden van de persoonlijke bezittingen die u heeft en waarvan u denkt dat ze in uw huiseigenaars- of huurdersverzekering zijn opgenomen. Dit maakt het gemakkelijker in het geval dat u uw spullen toch moet vervangen omdat ze gestolen of vernield zijn bij een ramp.

Een Autoverzekering is een belangrijke verzekering, maar er zijn nog genoeg verzekeringen

Volgens de wetgeving van de staat moet elke autobezitter die in het bezit is van een rijbewijs een autoverzekering hebben. Volgens deskundigen moet u het bedrag van de dekking die u nodig hebt, baseren op de activa die u hebt. Hoe meer activa, hoe meer dekking. Dit is wat wordt aanbevolen:

U bent misschien bekend met deze nummers:

  • 50/100/25 ze verwijzen naar het bedrag van de schade gedekt door de polis.
  • 50.000 dollar lichamelijk letsel aansprakelijkheid voor een persoon gewond in een ongeval
  • 100.000 dollar voor alle mensen die gewond raken bij een ongeluk…
  • 25.000 dollar aansprakelijkheid voor schade aan eigendommen Elke staat heeft zijn eigen minimale aansprakelijkheidsdekking.

Nogmaals, bij het kopen van een autoverzekering moet u rekening houden met de hoeveelheid activa die u heeft, niet te veel kopen, maar ook niet te weinig kopen. Onverzekerde / onderverzekerde automobilist:

U bent misschien in voor een grote verrassing, zelfs als u een autoverzekering hebt, maar de persoon die u raakt niet. Vraag uw agent alsjeblieft naar de dekking voor onverzekerde/verzekerde automobilisten. Bij het kopen van een autoverzekering moet u rekening houden met uw rijgewoonten, de mate waarin u rijdt en het gebied waar u woont.

De Gevolgen Van Een Nieuwe Zorgverzekering, Waar Moet Je Op Letten

Het betekent dat miljoenen mensen hun eigen ziektekostenverzekering zullen moeten afsluiten. Een ziektekostenverzekering kan erg duur zijn, vooral als je een oudere persoon bent of als je een vrouw bent die zwanger wil worden. Onder de nieuwe wet op de gezondheidshervorming zullen bestaande voorwaarden moeten worden geaccepteerd, dat is een goede zaak, helaas zal het niet worden afgedwongen tot 2014. Kinderen met reeds bestaande voorwaarden zullen niet worden uitgesloten onder enige verzekeringspolis; dit wordt medio september 2010 van kracht.

Als je jong bent dan is de dekking een stuk breder, let hier op bij het afsluiten van een verzekering

Kinderen die 26 jaar of jonger zijn, kunnen op de gezinspolis van hun ouders blijven staan, dit is direct van kracht geworden. Er zijn geen regels met betrekking tot de kosten voor de dekking van kinderen van 26 jaar en jonger. Het komt erop neer dat de nieuwe wet op de gezondheidshervorming pas in de komende jaren volledig van kracht wordt, in de tussentijd worden de mensen ziek. U moet een ziektekostenverzekering kopen die aan uw specifieke behoeften voldoet, er zijn veel verzekeringsmaatschappijen die graag uw bedrijf willen uitbreiden, maar die wel rekening houden met hun eigen risico’s, eigen bijdragen, levenslange maximumbedragen en natuurlijk de beperkingen van hun dekking.