Plan:

Bij het schrijven van uw businessplan of budgettering voor uw bedrijf moet u een verzekering opnemen, afhankelijk van het type verzekering waaraan uw bedrijf kan worden blootgesteld. Het lijkt misschien moeilijk, en je lijkt misschien anders dan veel mensen, maar je zult jezelf in de toekomst sparen van de pijn van spijt. Haal uw kladbloklijst uit elk activum in uw bedrijf, inclusief uzelf, omdat u een human resource bent en neem aan dat de impact mocht er iets met het bedrijf gebeuren. Als u een eenmanszaak bent zonder de CEO van AKA Today, dan doet u het goed met een ziektekosten- en invaliditeitsverzekering.

Verzeker jezelf alleen:

Ik weet zeker dat je niet geloofde wat je net hebt gelezen, maar dit is een van de gemakkelijkste manieren waarop een ondernemer zijn/ haar bedrijf kan beschermen omdat ze zelf de premie beheren. Het voordeel hiervan is dat u uzelf kunt vrijwaren van eventuele onzekerheden die zich in de toekomst voordoen. Zzp inboedel verzekeringen zijn het doornemen waard.Veel mensen zijn echter niet eens trouw aan zelfverzekeringen, ze zetten het op hun spaarrekening. Alsjeblieft, ik smeek je, doe dat niet Geachte ondernemer, ik weet dat de economie op de een of andere manier kan zijn maar alsjeblieft lieverds, converteer je opgebouwde premie op korte termijn niet om te betalen voor huur. Zie in plaats daarvan de volgende tip:

Vertrouw uw premie toe aan een goede verzekeringsmaatschappij:

In plaats van dat u die premie uitgeeft, belt u een verzekeringsmaatschappij en vraagt ​​u hen hoe u uw bedrijf kunt verzekeren in geval van onzekere gebeurtenissen. Het nadeel hiervan is; u kunt alleen per risico verzekeren, zoals zzp rechtbijstandverzekeringen, maar geef niet op, er zijn verzekeringsmaatschappijen met pakketten voor bedrijven die worden aangeduid als gecombineerde alle risico’s. Verzekering: waar de verzekeringspolis een algemene dekking kan bieden voor een aantal risico’s met korting, anders dan de specifieke covers. Als je hart het niet aankan, zie de volgende tip:

Maak een pool:

Geen zwembad alstublieft. Bel in plaats daarvan uw vertrouwde vrienden die collega-ondernemers zijn en bereik een overeenkomst die u allemaal in één account kunt sparen om gebeurtenissen van onzekerheden op te vangen in het geval dat iemand van u plotseling verlies lijdt in zijn bedrijf. Dit is het moment om te vragen, heb je vertrouwde vrienden?