De handel in Binaire Opties begon in 2008 bij de Chicago Board of Exchange. Zoals de naam al suggereert, zijn Binaire Opties, derivatencontracten met slechts twee mogelijke resultaten bij het verstrijken van het contract, dat wil zeggen dat u contant geld/activa ontvangt als het contract ‘in the money’ is of niets anders. Bijvoorbeeld, stel dat u een call-optie van het aandeel van ABC Ltd. koopt tegen een uitoefenprijs van 30 dollar en een binaire uitbetaling van 300 dollar, dan is het belangrijk dat je een goede broker kunt vinden.

Als de koers van het aandeel boven de $30 ligt, is uw contract ‘in the money’. Met ‘in the money’ contract bedoelen we dat u zich in een winst situatie bevindt aangezien u het aandeel kan kopen voor de uitoefenprijs van $30 en het kan verkopen aan een hogere prijs (de huidige prijs) en winst kan maken. In een dergelijk scenario, in een binaire optie contract, ontvangt u een vaste binaire uitbetaling van $300. In elk ander scenario ontvangt u niets en verliest u de aankoopprijs van het contract.

Waar moet je op letten bij een broker of makelaar

De onderliggende waarde kan zijn aandelen, indices, grondstoffen en valuta’s. Het maken van consistente winst uit de handel in binaire opties is afhankelijk van de nauwkeurigheid waarmee u de bewegingen van de activa over de looptijd van het contract kunt voorspellen.

Hieronder volgen enkele belangrijke tips voor het vernauwen van uw zoektocht naar de beste binaire opties makelaars:

– Kies een gereguleerde broker: Een gereglementeerde makelaar is degene die een licentie heeft verkregen en wordt geregeld door de betrokken regelgevende instantie. Het kiezen van een gereglementeerde binaire opties makelaar zal u ten goede komen op vele manieren, zoals, betaling bescherming in het geval van insolventie van de makelaar, het juiste gebruik van middelen en de authenticiteit van de contracten.

– Toegang: Er zijn een aantal brokers die Amerikaanse beleggers verbieden om te handelen in binaire optiecontracten. Als u een Amerikaanse belegger bent, zult u dit eerst willen controleren voordat u verder gaat met het evalueren van de makelaar op andere parameters.

– Track Record: Kies een makelaar met ten minste een jaar van gerenommeerde transacties. Vermijd het kiezen van nieuwe brokers. Hoe meer ervaring de makelaar, hoe hoger de geloofwaardigheid, omdat het in staat is geweest om te overleven in deze industrie.

– Reputatie: Voor het selecteren van een makelaar, zorg ervoor dat de gebruiker beoordelingen / klachten die een eerlijk idee van de reputatie van de makelaar zal geven te controleren. Kies de makelaar die goede beoordelingen en minder klachten heeft.

– Gebruikersinterface: Aangezien al uw transacties online zullen zijn, moet u zich vertrouwd maken met de interface van de website van de makelaar. Gemakkelijk te gebruiken en te navigeren interface zal dingen vereenvoudigen en u helpen om gemakkelijk investeringsbeslissingen te nemen.

– Aantal opties: Er zijn een aantal optie-varianten, waaronder 60 seconden opties waarin de optie vervalt na zeer een minuut of One Touch binaire optie waarin u moet voorspellen of de prijs van het actief zal ten minste een keer een vooraf bepaalde prijs kruisen tijdens de levensduur van de optie. Makelaars die een hoger aantal optie-varianten bieden zijn voordelig omdat het meer mogelijkheden biedt om te verdienen.

– Hoge uitbetalingen: Een hogere uitbetaling betekent een lagere commissie voor de makelaars en uiteraard een hoger winstaandeel voor u. De meeste makelaars bieden over het algemeen 80-85% uitbetaling in het geval dat de optie ‘in the money’ is. Sommige makelaars bieden 10-15% uitbetaling, zelfs als de optie ‘in the money’ is. Kies makelaars met gunstige uitbetalingen.

– Bancaire opties: Aangezien derivatencontracten allemaal over ‘timing’ gaan, is het essentieel dat de makelaar u snel en een scala aan stortings- en opname-opties biedt.

– Klantenservice: Snelle en snelle klantenservice is een groot voordeel voor een newbie-handelaar. Test de klantenservice van de makelaar met bepaalde vragen over het openen van een rekening. Ook een demorekening die door een makelaar wordt aangeboden, weerspiegelt de nadruk op een superieure klantervaring.