Bitcoin-uitwisselingen zijn online marktplaatsen waar u bitcoin kunt inruilen voor traditionele valuta, zeg BTC voor USD. Net als wanneer u online een aankoop doet, hebt u opties. Er zijn eBay, Amazon, Etsy en Alibaba – om maar te zwijgen van de miljoenen particuliere retailers die deze websites gebruiken om hun producten te verkopen. Hetzelfde geldt voor het kopen van bitcoin. Zelfs als twee beurzen dezelfde cryptocurrency verhandelen, is het waarschijnlijk dat ze elk iets andere diensten aanbieden. Uitwisselingen kunnen variëren in reputatie, betrouwbaarheid, beveiliging, verwerkingskosten, wisselkoersen en beschikbare cryptocurrencies. Voordat u zich vestigt met een uitwisseling, dateert u rond. Hier zijn onze top vijf aanbevelingen voor waar te beginnen.

Het beste voor beginners: Coinbase

Coinbase is de meest populaire en gerespecteerde digitale valuta-uitwisseling in de Verenigde Staten. Hoewel Coinbase alleen in vijf cryptocurrencies handelt – Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin en Ethereum Classic – biedt de beurs een manier om veilig cryptocurrency op één locatie vertrouwd bitcoin kopen en op te slaan. Coinbase brengt een procentuele vergoeding in rekening voor Amerikaanse transacties vanaf een bankrekening of Coinbase USD-portemonnee. Voor aankopen met een creditcard of betaalpas wordt 2,49 procent in rekening gebracht. Bovendien beveiligt Coinbase kassaldi tot $ 250.000 in geval van diefstal of breuk in online opslag.

Het beste voor onderweg: Square Cash

De Square Cash-app is een leider in peer-to-peer-geldoverdrachten, net naast Venmo dat eigendom is van PayPal. De Cash-app is afkomstig van Square, het bedrijf dat die mobiele creditcardlezers maakt. Square is een enorm financieel technologiebedrijf dat vele andere services omvat, waaronder het verhandelen van bitcoin. Met de Cash-app kunnen gebruikers bitcoins kopen en bitcoins verkopen zonder verwerkingskosten. In tegenstelling tot de meeste online uitwisselingen, slaat de Cash-app uw bitcoin op in uw Square Cash-account in plaats van in een afzonderlijke digitale portemonnee. Als u zich echter zorgen maakt over de beveiliging, kunt u de bitcoin in uw Square Cash-account naar een andere portemonnee naar keuze sturen. Square beperkt aankopen tot $ 10.000 per week, maar er is geen limiet aan wat u kunt verkopen.

Het beste voor Bitcoin met een beperkt budget: Robinhood

Robinhood werd gelanceerd in 2013 als een gratis bemiddelingsactie. In februari 2018 breidde het bedrijf zich uit naar de bitcoin- en ethereum-markten, samen met marktgegevens voor nog eens 15 valuta’s, waardoor gebruikers zonder kosten cryptocurrency konden verhandelen. Net als bij Square slaat Robinhood bitcoin op in hetzelfde Robinhood-account dat wordt gebruikt voor aandelen. Robinhood is eerst mobiel en heeft onlangs een webversie toegevoegd, dus het is het beste voor mensen die comfortabel met hun telefoon of tablet omgaan. Het nadeel van het handelen in bitcoin op Robinhood is dat de applicatie vanaf februari 2019 alleen beschikbaar is in 17 staten.